Oolaboo favorieten van Graziella

Oolaboo favorieten Graziella

Graziella:

Voor mijn krullen gebruik graag de SUPER FOODIES WHIPPED MODELLING CREAM om de krullen te bundelen en daar vocht in aan te brengen samen met de STRAIGHT BAOBaB SLEEK GLITTERY POMADE om een mooie glans aan mijn haar te geven.

 

Meer info

– Super foodies whipped modelling cream.

Zorgt dat het haar de hele dag goed zit, zonder het vet of plakkerig te maken. Deze modelleercrème is in water oplosbaar en laat dus geen restjes achter. De perfecte primer voor gladde looks met natuurlijke glans en hold, gedefinieerde krullen, textuur en volume! Beschermt tegelijkertijd het haar tegen de hitte van de föhn.

 

– Straight baobab sleek glittery pomade.

Deze unieke ‘frizz temmer’ op basis van baobab krijgt dik, weerbarstig haar onder controle voor een langdurige gladde coupe zonder pluizen. Bevat mica (mineraal uit gesteente), wat direct zorgt voor een driedimensionale glans in het haar! Is ook zeer geschikt voor krullend haar. Baobabextract, ceramiden, zijde-aminozuren en chitosan zorgen voor een verblindende glans en intense gladheid. Cationische stoffen voeden, verzorgen en voorkomen pluizen en maken het haar handelbaar, sluik en anti-frizzy. Zelfs bij vochtige weersomstandigheden blijft het haar in model, zonder te pluizen.

Olaboo 4 Your Hair Zutphen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.