Chantal’s Oolaboo favoriete producten

favoriet van Chantall Oolaboo

Chantal:

Mijn favoriete producten zijn de SUPER FOODIES ALL PURPOSE SHAMPOO in combinatie met de SUPER FOODIES REPLENISHING CONDITIONER. Het geeft mijn haar op en top glans en voelt lekker stevig aan.

– Super foodies all purpose shampoo

De 100% vegan samenstelling is een milde reiniging, respecteert de hoofdhuid en maakt het haar soepel en glanzend.

– Super foodies replenishing conditioner

Macadamia olie is een zachte, voedende olie die niet vet aanvoelt. De olie lijkt qua samenstelling op het huid-eigen sebum (talg). De olie wordt toegepast als voedende haarolie bij droog haar. Deze conditioner bevordert de doorkambaarheid van het haar en maakt het haar minder statisch.

In beide producten wordt er tarweproteïne gebruikt dat ervoor zorgt dat beschadigd haar sterker wordt en vochtverlies tegengaat. Rijstproteïnen vergroten de diameter van het haar en sojaproteïne verbetert de glans, textuur, vochtretentie en hanteerbaarheid van het haar. Guar, oftewel guargum, heeft een kationische werking, d.w.z. beschadigd haar heeft een negatieve lading, guargum is positief geladen. Daar waar het haar het meest beschadigd is, vaak in de punten, en dus negatief geladen is, zal de positief geladen guargum meer verzorging achterlaten dan op de minder beschadigde delen van het haar.

Oolaboo 4 Your hair Zutphen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.