Persoonlijke Oolaboo favorieten van Sharinda

4 Your Hair favorieten Sharinda

Om het nieuwe jaar goed in te wijden vertellen wij iets over onze persoonlijke Oolaboo favorieten.
We beginnen met de favorieten van
Sharinda:
Mijn persoonlijke favoriet is de SUPER FOODIES ECO SHAMPOO BAR in combinatie met de SUPER FOODIES MATCHA INFUSED OIL.
Deze shampoo-bar reinigt het haar goed, maar houdt het luchtig. Het is heel makkelijk in gebruik, low waste en 100% VEGAN.
De oil geeft een prachtige glans, verzorgt en maakt het haar makkelijker doorkambaar, het is 100% VEGAN en maakt het haar niet vet!
Meer info over deze producten:

– Super foodies eco shampoo bar.
Speciaal toegevoegde plantaardige oliën, zoals olijfolie en zonnebloemolie, zorgen voor hydratatie van het haar. Arganolie en jojoba-olie zorgen voor elasticiteit en bescherming.
Glycerine zorgt voor een schitterende glans. Panthenol, oftewel provitamine B5, kalmeert en herstelt de hoofdhuid en zorgt tevens voor glanzend haar en heeft een antistatische werking. Een roosachtige geur zorgt voor een fijne geurbeleving.

– Super foodies matcha infused oil.
Matcha thee zit vol antioxidanten en is rijk aan proteïnen. Jojoba olie is een verzorgende olie die van nature een spf 4 bevat. Jojoba zorgt voor de verbetering van de elasticiteit van haar. Castor olie houdt de hoofdhuid schoon en in balans en helpt het haar soepeler te houden waardoor het minder snel breekt of beschadigt. Zo wordt niet alleen de natuurlijke haargroei ondersteund, je haar behoudt ook langer haar glans en volume. Argan olie dringt diep in het haar door, waardoor het haar soepeler wordt, vocht vasthoudt en gaat glanzen.

favoriete producten Oolaboo Sharinda
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.