Haal zoveel mogelijk uit je krullende haar!

Wil je ook het beste halen uit je krullende haar? Dan bij je bij 4 Your hair Zutphen aan het juiste adres. Wij werken via de Curlsys methode: met deze techniek krijgt jouw haar direct meer volume en krijg je mooie volle bundels, daardoor komen jouw krullen nog mooier naar voren. Ook pluizige krullen kunnen we veel rustiger krijgen met deze techniek.

krullen geknipt met de curlsys-techniek 4 Your Hair Zutphen

LEES HIER MEER OVER CURLSYS

 

Daarnaast werken wij ook met de methode Curlicious van Oolaboo. Drie nieuwe producten, speciaal ontwikkeld voor de verzorging van jouw krullende haar. De producten zijn ontwikkeld volgens de CG-methode. Vind de juiste balans tussen hydratatie, voeding en proteïne met het Curlicious Argan Curl Refining Program!

Deze procucten bevatten geen siliconen, parabenen, minerale oliën en SLS/SLE, maar wasactive stoffen uit plantoliën. Alle drie producten zijn o.a. verrijkt met:

# arganolie: door de essentiële vetzuren in arganolie wordt het haar gevoed. Het haar gaat glanzen en wordt sterker en elastischer;
# kokosolie: is vooral voor droog en gekruld haar heel effectief. Het is voedzaam, hydraterend en zorgt voor extra glans. Het zit vol natuurlijke vetzuren, proteïnes en vitamines;
# aloë vera: bestaat uit water, 20 mineralen, 12 vitamines, 18 aminozuren en 200 fytonutriënten en bevordert de glans en het vocht in het haar.
Curlicious van Oolaboo
Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.