Drie nieuwe producten, speciaal ontwikkeld voor de verzorging van jouw krullende haar. De producten zijn ontwikkeld
volgens de CG-methode. Vind de juiste balans tussen hydratatie, voeding en proteïne met het Curlicious Argan Curl Refining Program!
1: Curlicious argan curl refining co-wash:
curlicious van oolaboo stap 1
Co-washing betekent dat je je shampoo vervangt door slechts één product dat tegelijktijdig het werk van een shampoo (reinigen) en van een conditioner (verzorgen/ voeden/ hydrateren) kan doen. Curlicious argan curl refining co-wash is een cleansing treatment, dat hier speciaal voor ontwikkeld is. Een hydraterende, ‘krul-liefhebbende’ co-wash, verrijkt met argan, kokos, aloë vera en karitéboter, om het haar diep te hydrateren, kroezen te verminderen en glans toe te voegen. Het is veilig voor gekleurd haar en vrij van
agressieve ingrediënten. Het reinigt mild zonder de natuurlijke oliën van het haar aan te tasten. Het geeft krullend haar een gezond en natuurlijk gevoel omdat het de krulvorming en veerkracht helpt behouden.
2 Curlicious Argan Curl Reactivating Serum
curlicious van oolaboo stap 2
Een hydraterend serum verrijkt met een rijke mix van argan, kokos, aloë vera en karitéboter, om het haar diep te hydrateren, kroezen te verminderen, glans toe te voegen en een lichte stevigheid te geven. Het gebruik van een leave-in serum na het haren wassen is een absolute must. Gebruik curlicious argan curl reactivating serum in handdoekdroog haar en kam je krullen door met een grove kam. Spoel het serum niet uit.
3 Curlicious Argan Curl Defining Cream
curlicious van Oolaboo stap 3
Nadat je krullen zijn gewassen en verzorgd, gebruik je een beschermende crème in het haar om je krullen licht
te verstevigen en om pluizen te voorkomen: de curlicious argan curl defining cream. De cream helpt bij het creëren van beweegbare krullen zonder het ‘crunchy’ effect.
Een rijke mix van ingrediënten, zoals argan, kokosnoot, aloë vera en karitéboter, hydrateren het haar diep, verminderen kroezen, en geven glans.
Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.