Oolaboo favorieten van Sylvia

favoriete producten Oolaboo Sylvia 4 Your Hair Zutphen

Mijn favoriete producten zijn: SUPER FOODIES TRANSFORM FINISHING SPRAY, dit is een heerlijke spray om na het föhnen mee te fixeren. Deze wordt niet te hard maar wel stevig! Ook te gebruiken voor het föhnen in vochtig haar.
En natuurlijk de SUPER FOODIES CEREMONIAL TRANQUIL MATCHA THEE, voor een kopje thee of door de yoghurt.
Schoonheid komt van binnenuit, de Matcha thee draagt hier aan bij door de vele antioxidanten die erin zitten.

– SUPER FOODIES TRANSFORM FINISHING SPRAY
Een flexibele fashion hairspray. Eenvoudig uit te borstelen, vochtbestendig en met een sterke hold. Aanbevolen voor alle haarsoorten. Geeft een stevige hold.

– SUPER FOODIES CEREMONIAL TRANQUIL MATCHA THEE,

Een groene matcha-thee afkomstig uit Japan, boordevol antioxidanten. De gezondheidswaarde van deze thee ligt 10 tot 15 keer hoger dan bij gewone groene thee. De antioxidatieve kracht van de polyfenolen (catechinen en tanninen) ligt vele malen hoger dan bij vitamine C of E.

-Kalmerende werking: De groene matcha-thee is goed voor de ontspanning, en toch blijf je alert. Dit komt door het aminozuur L-theanine
-Verbetert geheugen en concentratie: De L-theanine in de thee zorgt ervoor dat er dopamine en serotonine wordt aangemaakt. Hierdoor verbetert je geheugen en wordt je concentratievermogen beter.
-Geeft een energy boost: Het verhoogt je uithoudingsvermogen. Na een kop groene matcha-thee kan dit tot wel 6 uur duren.
-Verbrandt calorieën: Groene matcha-thee verhoogt de stofwisseling en helpt het lichaam ongeveer vier keer zo snel vet te verbranden als anders. In tegenstelling tot veel dieetsupplementen, veroorzaakt matcha geen negatieve bijwerkingen, zoals een verhoogde hartslag of een hoge bloeddruk.
-Ontgift het lichaam: Matcha is een krachtig detoxmiddel en in staat om op een natuurlijke manier afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.
-Versterkt het immuunsysteem: Eén kop groene matcha-thee bevat veel calcium, kalium, vitamine A en C, ijzer en eiwitten, wat je immuunsysteem versterkt.

Ollaboo producten 4 Your Hair Zutphen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.