de Oolaboo favorieten van Lynn

Lynn:

Omdat mijn haar een tekort heeft aan vocht gebruik ik graag de MOISTY SEAWEED DEEP HYDRATING HAIR BATH. Om mijn weerbarstige haar te temmen gebruik ik als styling STRAIGHT BAOBOB SMOOTH OUT STYLIXER.

-Straight baobob smooth out stylixer

Een lichtgewicht balm die het haar beschermt tegen de hitte van de föhn en andere stylinggereedschappen. Aanbevolen voor het gladmaken van krullend, kroezend en pluizend haar.
De styling zorgt ervoor dat het vocht uit de buitenlucht geen invloed heeft. Het zorgt er tevens voor dat de vochtbalans in het haar behouden blijft. Geeft het haar intense gladheid en een zijdeachtige glans. Structureert het haar met een werkbaar schild, wat resulteert in prachtig glad en glanzend haar, zonder het haar te beschadigen. Zelfs bij vochtige weersomstandigheden blijft het haar in model, zonder te pluizen. Voorkomt statisch en pluizig haar. Maakt het haar sterk, glanzend en langdurig glad en steil.

– Moisty seaweed deep hydrating hair bath

Tijdens iedere wassing krijgt het haar een infuus van exclusieve en hoogwaardige marine botanicals, waaronder zeewier en algen. Samen met het Quinoa Protein Complex – dat vocht bindt uit de buitenlucht – karitéboter, sojaproteïnen en olie uit abrikoos wordt de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid hersteld. Soja proteïne hydrateert het haar en geeft een mooie glans. Het haar wordt onmiddellijk soepel en handelbaar, terwijl de (droge) hoofdhuid wordt gekalmeerd. Geschikt voor dagelijks gebruik.

producten Oolaboo Lynn 4 Your Hair Zutphen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.