NIEUW in de therapeutic green tea lijn

NIEUW Oolaboo therapeutic green tea

Natuurlijk nu ook bij ons in de salon: hair bath uit de therapeutic green tea lijn! Speciaal ontwikkeld voor een overmatige talgproductie, vette hoofdroos en vet haar. Het geeft een intensieve reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Bevat de volgende 4 actieve en natuurlijke ingrediënten:

  • Zincidone®️ (zink) is van plantaardige oorsprong en is ideaal voor de vette huid. Het heeft een antiseptische werking die het vermenigvuldigen van bacteriën op de hoofdhuid beperkt. Het stimuleert de differentiatie van de epidermis en versterkt de huidbarrièrefunctie. Het versterkt het haar en geeft het haar haar natuurlijke glans terug. Tevens heeft het een hydraterende factor.
  • Cuivridone®️ (koper) wordt gebruikt om de activiteit van de talgklier te reguleren door het huidsmeer op de hoofdhuid te verminderen. Heeft tevens een hydraterende factor.
  • Sopholiance ™️ uit tarwe en koolzaad, werkt antimicrobieel- en geurneutraliserend. Het kan de vette huid bestrijden die zich richt op specifieke bacteriën die betrokken zijn bij acnereacties en lichaamsgeuren (in vitrotest). Het werkt ook als een talgregulator voor de olieachtige hoofdhuid.
  • Tenslotte werkt groene thee rustgevend, ontstekingsremmend en helpt bij het in balans houden van de vette hoofdhuid.
Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.