Weer een mooi resultaat met de Curlsys techniek

Curlsys Zutphen

We hebben weer een mooi resultaat behaald met onze Curlsys techniek!

   voor en na  Curlsys Zutphen

 

Bij de krullen techniek Curlsys nemen we een bundel haar en curven we elke bundel apart in, zodat het haar van nature meer op kan krullen. Ook pluizige krullen kunnen we veel rustiger krijgen met deze techniek.

Voor meer volume in steil haar is het ook een mooie techniek, er ontstaat 2x zoveel volume! Voor elk kapsel worden met speciale scharen zowel links- als rechtshandig de juiste combinatie technieken toegepast. Chantal en Lynn zijn onze krullen experts, zij zijn oficiele Curlsys hairdressers. Deze techniek is mogelijk voor alle haarlengtes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.