Oolaboo favorieten van Irène

Oolaboo favorieten Irene 4 Your Hair Zutphen

Net zoals Graziella vind ik de Whipped Modelling Cream en Straight Baobab Pomade fijn als basis producten voor mijn krullen, maar als ik bij de aanzet van mijn haar meer volume wil, gebruik ik de GLAM FORMER HAIR BLAST en finish ik tot slot mijn haar met de BLUSHY TRUFFLE ENLIGHTNING  SPARKLING OIL voor extra glans en verzorging van mijn haar.

-GLAM FORMER HAIR BLAST
Een volumemousse, speciaal ontwikkeld voor het ‘liften’ van de haaraanzet, aanbevolen voor alle haarsoorten, maar speciaal aanbevolen voor fijn, dun en futloos haar. Een speciale applicator maakt de toepassing eenvoudig en geeft stevigheid daar waar het hard nodig is: bij de hoofdhuid!  Geschikt voor alle haartypes en aanbevolen voor korter en middellang haar.
Een natuurlijke mix van de laatste generatie fixatieven geeft stevigheid zonder hard of plakkerig aan te voelen, terwijl hittebestendige nutriënten het haar beschermen tijdens het stylen. Bevordert een dikkere haarstructuur.

-BLUSHY TRUFFLE ENLIGHTNING  SPARKLING OIL
Een high gloss haarolie, speciaal aanbevolen voor droog, pluizig en gekleurd haar. De haarolie is op basis van truffelolie, macadamia-olie, arganolie, zonnebloem olie, jojoba olie, tomaat extract, truffel extract, zijdeproteïnen en een natuurlijke uv-filter.
Reflecteert het licht en geeft onmiddellijk een hoogglans-resultaat. Houdt frizz en fly-aways onder controle. Polijst het haar en zorgt voor een directe sprankelende glans. Aanbevolen voor alle haarsoorten, maar verlevendigt aanzienlijk de kleur van gekleurd haar! De haarkleur wordt mooier, opvallender en glanzender, terwijl highlights frisser worden. Helpt een beschermende barrière te vormen tegen omgevingsfactoren, zoals zon en extreem droog of koud weer. Maakt het haar tevens minder statisch.

favorieten van Irene Oolaboo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.