Oolaboo favorieten van Marco

Oolaboo nieuws 4 Your Hair Zutphen

Marco:

Ik gebruik graag de SUPER FOODIES HAPPY HAND EN BODY SOAP omdat deze de huid reinigt maar niet uitdroogt en met de SUPER FOODIES STRONG FLUENT GEL kan ik mijn haar makkelijk en snel in model krijgen!

– Super foodies happy hand & body soap.
Een sulftaat- en paraffinevrije vloeibare hand en body zeep met 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Bevat Japanse matcha-thee en natuurlijke stoffen, creëren een verrassend licht, fluweelzacht schuim dat reinigt en verzorgt zonder de huid uit te drogen.
High-tech botanische moisturizers als zoete amandelolie verzachten de huid en voorkomen een droge huid. Verrijkt met de populaire botanische geur van super foodies. Geuren zoals roos en tuberoos bekoren de zintuigen en zorgen voor een bloemige geur op de huid.

– Super foodies strong fluent gel
Een stevige, hitte- en kleurbeschermende styling gel met walnootextract, voor de verzorging en styling van alle soorten haar. Geschikt voor föhnen of voor een directe styling van het haar.
Zorgt voor volume met een oneindige finish. Geeft stevigheid en volume. Hittebestendige ingrediënten beschermen het haar tijdens het föhnen en herstellen tevens de vochtbalans van het haar. Boetseert krullen en slagen in de juiste vorm en separeert lokken wanneer gebruikt in droog haar.

favoriet Oolaboo producten Marco

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.