U kunt vanaf 11 mei veilig naar de kapper

veilig naar 4 Your Hair Zutphen

Tijdens de persconferentie van 6 mei maakte premier Rutte officieel bekend dat de kappers vanaf maandag 11 mei hun beroep weer mogen uitoefenen. Wij van 4 Your Hair Zutphen zijn blij dat de experts na wikken en wegen het kabinet geadviseerd hebben dat het contactberoep kapper weer uitgeoefend mag worden. Gelukkig heeft het kabinet dit advies overgenomen en besloten dat de salons veilig weer open kunnen. Wij staan weer voor u klaar!

download hier de poster veilig naar de kapper

veilig naar de kapper 4 Your Hair Zutphen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.