Limited Edition van de B.R.U.S.H.

Brush LTD vanaf november bij 4 Your Hair

We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. De professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste mensen vinden het heel moeilijk om dit thuis te doen. Herken je dit? Dan is deze B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar. Ideaal voor jou!

Dan is er nu de Limited Edition van de B.R.U.S.H.! Een perfect cadeau voor de feestdagen, maar ook voor jezelf natuurlijk. De 40 mm is leverbaar vanaf derde week oktober en de 30 mm vanaf eerste week november. Het is een Limited Edition, dus OP = OP. Wil jij hem niet missen? Reserveer hem dan vast bij ons in de salon.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.