Oolaboo gemstone beauty roller met veel KORTING!

oolaboo gemstone beautyroller

Bij aankoop van Oolaboo saveguard elixer  een Oolaboo gemstone roller met 50% korting!

Bij aankoop van 2 Oolaboo skin producs is de Oolaboo gemstone roller GRATIS!

Saveguard elixer is een zeer intensieve elixir, speciaal ontwikkeld voor een rode, gevoelige eczeemhuid met couperose of rosacea. Dankzij een parfumvrije samenstelling is deze elixer bijzonder geschikt voor werkelijk iedere gevoelige huid. Het effect van de elixer wordt verstrekt door het gebruik van de gemstone beauty roller.

Oolaboo saveguard elixer actie

Volgens de Chinezen is een gezichtsmassage een must als het gaat om een mooiere, gladdere en stralende huid. Niet voor niets gebruiken zij als sinds de zevende eeuw gemstone rollers. Zij zijn er heilig van overtuigd dat de edelstenen een verkoelende en helende werking hebben.

Door de rollende beweging stimuleer je veel. Zo help je de lymfedrainage op gang, produceert de huid meer collageen, verbetert de bloedcirculatie en help je toxines verwijderen.
De kleine kant van de jade roller vermindert donkere kringen en wallen. Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Omdat je jezelf met de beauty roller iedere dag een mini bindweefselmassage geeft, helpt het op termijn fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

De effecten van de edelstenen worden versterkt door de gemstone beauty roller samen te gebruiken met een van de Oolaboo elixers. Middels de beautyroller wordt de elixer effectief in de huid gerold

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.