YellSL hairweaving

Yell

Wilt je ook graag voller of langer haar? Wij werken met een hairweaving techniek zonder het eigen haar te belasten. Yell staat voor 100% natuurlijk haar van perfecte kwaliteit.

Voor Yell extensions -heel dunne, handgemaakte matjes- wordt uitsluitend gebruik gemaakt van jong sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd met fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus geen chemicaliën gebruikt. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met Hollandse haren, versmelt Yell echt met je eigen haar.

Veel gestelde vragen Yell

Hoe lang moet je haar zijn voor een weave?

Minimaal 15 cm omdat het haar ingevlochten moet worden.

Is een weave slecht voor je haar?

Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van hitte of lijm wordt je haar niet beschadigd. Wel is het belangrijk dat jij je weave goed verzorgd.

Hoe lang gaat een weave extension mee?

De weave moet tussen 4-6 weken opnieuw worden gezet. Het haar gaat bij zorgvuldige verzorging ongeveer 1 jaar mee.

Hoe was je een weave?

Het beste was je je weave 2x per week, gebruik een masker voor de weave. Was de weave in de lengte naar beneden en niet wild door elkaar.

Onderstaan een paar voorbeelden van het resultaat na een Yell behandeling.

Vóór behandeling en ná behandeling Yell techniek.

voor behandeling Yell Zutphen       na behandeling Yell Zutphen

voor Yell behandeling       

       

       

Wij werken ook met Double Hair. Double Hair is een herbruikbaar weft systeem, gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% Human Hair. Elke inslag bevat 3 lagen haar waarmee direct volume en lengte kan worden gecreëerd. Om onzichtbare integratie en draagcomfort te generen worden de inslagen onder een laag extensions vastgemaakt met ringen. deze behandeling blijft 4-6 weken zitten en wordt dan weer herhaald.

Veel gestelde vragen Double Hair

Wat is een Double Hair extension?

Double Hair extensions zijn natuurlijk gemaakt wefts die direct lengte en volume toevoegen. De Weave bestaat uit meerdere lagen zodat de bevestiging onzichtbaar is.

Hoe wordt Double Hair bevestigd?

Double Hair wordt met kleine ringetjes in het haar bevestigd.

Hoe lang gaat een Double Hair mee?

Double Hair wordt tussen de 4 en 6 weken opnieuw bevestigd. het haar gaat met de juiste verzorging gemiddeld 1 jaar mee.

Chat openen
Heb je vragen? Stel ze hier.
Hallo,
stel hier je eventuele vraag.